top of page
IMG_6912.jpg

Ontdek wie ik ben

Welkom! Ik ben Roy Boor. Fijn dat je er bent.

Je gaat me leren kennen als een positieve energieke man. In mijn genenpakket heb ik een grote dosis dienstbaarheid meegekregen en wordt gelukkig als ik andere verder kan helpen. Ik geniet van muziek. Ik kan echt zoeken naar nieuwe muziek en blij worden als ik weer een pareltje heb gevonden. Deze nieuwe muziek dan live opzoeken maakt het voor mij af. Ik geniet van rust en ruimte en de natuur.


Na het doorschieten in mijn dienstbaarheid heb ik de liefde van mijn leven gevonden in Anne. Ze houdt me scherp en coacht mij op mijn eigen blinde vlekken. Samen wonen we in Noord Limburg waar we geniet van onze reis in het leven.

Vanaf het begin van mijn werkzame carrière heb ik verbinding met mensen. Ik ben zakelijk opgegroeid in de financiële wereld. Hier heb ik aan de advieskant en aan de leidinggevende kant gewerkt. Vanuit het leidinggeven heb ik opleidingen mogen ondernemen die me persoonlijk groei brachten. Dit was een eyeopener voor mij. Ik had dit namelijk zelf nooit ondernomen als dit niet voor mijn neus stond. De inzichten die ik door coaching en trainingen heb mogen ontvangen heeft mijn leven veranderd. Ik weet wat ik wil en weet beter mezelf in balans te houden. Dit gun ik iedereen.

Mijn zingeving  is mensen helpen aan een duurzame glimlach. Om hier vorm aan te geven ben ik gaan studeren op het woord geluk. Wetenschappelijke boeken bestudeerd. Masterclasses en opleidingen gevolgd om steeds beter te worden in het begeleiden van mensen naar mooie inzichten en persoonlijke ontwikkeling. Mijn laatste opleiding was ACT Coach. Bij deze vorm van therapie vielen de verschillende puzzel stukjes in elkaar en weet ik dat ik goud in handen heb om de essentiële punten in ons leven over te kunnen dragen. 

Ik geloof er in dat we allemaal een leven hebben met pijn en verdriet en vreugde en genot. Het is onmogelijk om alleen maar blij te zijn. Het is daarom goed om je vering voldoende af te stellen zodat je ruimte hebt om de drempels in het leven op te vangen.


Als coach ben ik er om er voor te zorgen dat je vering goed is afgesteld en deze zonder schade de drempels kan opvangen.


Neem contact met mij op, Ik ben er graag voor je.

Ik kijk naar je uit!

Enthousiaste groet van Roy

Over mij: Over mij
bottom of page